3 april 2014

Amersfoort Basketball

(Aanmeldlink: http://ymlp.com/xgjsbhhhgmgju)


Wil je in de zomer veel basketballen?
Wil je in de zomer graag basketballen met je eigen leeftijd/niveau/geslacht? 

Schrijf je dan in voor Amersfoort Basketball! Wij gaan net als vorig jaar proberen voor alle basketballers in de omgeving Amersfoort (Lees: Amersfoort, Soest, Bunschoten, Nijkerk, Leusden, Hooglanderveen, Hoogland) voor de basketballers iets op de kaart te zetten. Zo kunnen we hopelijk allemaal deze zomer werken aan onze skills zonder dit ook maar 1x alleen te hoeven doen.

Allereest is het ons doel om in Amersfoort op het Neptunesplein (Zie hier) Pick-up games te organiseren gebasseerd op geslacht/leeftijd en speelniveau. Welke groepen we hierin in eerste instantie kunnen aanbieden is natuurlijk afhankelijk van de aanmeldingen! Mocht de animo hoog genoeg zijn dan kunnen we hier eventueel trainingen aan toe voegen (door gerenomeerde coaches). Als laatste hopen we dat jullie je zo overweldigend aan gaan melden dat we nog deze zomer de activiteiten ook kunnen uitbreiden in andere steden in de regio.

Natuurlijk zal het toernooi dat vorig jaar voor de EBPC georganisseerd is ook dit seizoen een editie kennen.

Schrijf jezelf dus snel in allereerst maar zorg er natuurlijk ook voor dat als je eigen basketballende vrienden/vriendinnen op de hoogte zijn van Amersfoort Basketball. Waarom? Hoe meer mensen zich aanmelden in de komende weken, deste meer kunnen we onze pick-up games e.d aanpassen aan niveau/geslacht/leeftijd en naar de wensen van JULLIE! Je doet het dus eigenlijk vooral voor jezelf!

Hiernaast krijg je van ons een digitale HIGH-FIVE als je ons (en jezelf) helft door ons bericht op jouw Facebook/Twitter/Instagram te plaatsen!

Tot snel!
(Aanmeldlink: http://ymlp.com/xgjsbhhhgmgju)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten