8 oktober 2013

#NBAVeiling gaat beginnen op 29 Oktober 2013

Net als het opkomende NBA seizoen hebben we je helaas (te) lang in spanning moeten houden wat betreft onze NBA Veiling. Gelukkig kunnen we je vandaag iets meer vertellen over “de goedkoopste manier om een NBA jersey te bemachtigen”.

Op 29 Oktober 2013 zullen we van start gaan met de veiling van meer dan negentig shirts.  Ja, het zijn er inmiddels meer dan negentig geworden door de nieuwe shirts die we hebben kunnen toevoegen aan de lijst te veilen shirts! Zo zullen we bijvoorbeeld ook het shirt van Stephen Curry gaan veilen en kunnen jullie nog een aantal zeer bekende spelers verwachten die op de veilinglijst zullen komen te staan (waaronder een aantal nieuwe shirts in verpakking).

Zoals eerder vermeld zullen alle veilingen van start gaan met een openingsbod van slechts €0,99 cent (exclusief verzendkosten) en zullen alle shirts aangeboden worden via veilingsite Ebay, zorg er dus alvast voor dat je jouw Ebay account aangemaakt hebt!  

Wij gaan ondertussen door met de voorbereidingen om van deze eerste #NBAveiling gelijk een goede te maken! Momenteel houd het maken van de foto’s, productomschrijvingen schijven en meer ons druk bezig, maar wat we wel alvast met je willen delen is het eerste deel van de “te veilen shirts” lijst. Zie hieronder de lijst van 22 van de meer dan 90 te veilen shirts!


Wil je in het vervolg op de hoogte gehouden per E-mail? Dit kan, geef je E-mail hier op: http://ymlp.com/xgjsbhhhgmgej
De #NBAVeiling Facebook evenement pagina: https://www.facebook.com/events/455554831224581/


Geen opmerkingen:

Een reactie posten